21 Ιουλ 2010

Συνέντευξη τύπου για το ΤΙΤΑΝ

Όπως γράψαμε νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, διοργανώνει ημερίδα για το θέμα της καύσης αποβλήτων στο ΤΙΤΑΝ αύριο (εδώ). Σήμερα, και μάλιστα σε λίγο θα υπάρξει συνέντευξη τύπου από τον Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αναλυτικά:

Ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, η Αντινομάρχης Ανάπτυξης Ιωάννα Τζάκη και εντεταλμένος νομαρχιακός σύμβουλος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Γιώργος Τσαμασλής σας προσκαλούν σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010, στις 10.45 το πρωί, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, με θέμα τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ.

«Στο προηγούμενο Νομαρχιακό Συμβούλιο λάβαμε μια απόφαση και εγκρίναμε την πρόταση της βιομηχανίας ΤΙΤΑΝ για τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων, γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε αντίδραση από την τοπική κοινωνία.

Προφανώς οι δήμαρχοι της περιοχής, ενώ είχαν γνώση του θέματος από το Μάρτιο, δεν αξιολόγησαν σωστά τη δημοσιοποίηση της σχετικής μελέτης», τονίζει ο Νομάρχης. «Εμείς παραμένουμε συνεπείς στη θέση ότι αφουγκραζόμαστε την τοπική κοινωνία και είμαστε διατεθειμένοι να ξανασυζητήσουμε το θέμα και από την εξέλιξη της συζήτησης θα εξαρτηθεί η νέα απόφαση».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νομάρχης θα αναφερθεί επίσης στην οικονομική κατάσταση της Νομαρχίας και στα πολιτικά θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην πολιτική κατάσταση της χώρας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη