10 Σεπ 2010

"Όποιος πηγαίνει κόντρα στο μνημόνιο, θα πηγαίνει εξορία"

Τα παμε πολλές φορές, αλλά μυαλό δε βάζουν.
Υπάρχει μια ομάδα "πονηρών", που κάνει πλάκες σε κάποιους ελαφρόμυαλους bloggers, οι οποίοι "τσιμπάνε".
Άλλες φορές κάνουν πιό επαγγελματική δουλειά όπως εκείνη η απάτη με την...
εταιρεία που (δήθεν) δάνειζε το δημόσιο με επιτόκιο 1,25% και ο Παπανδρέου την απέρριψε. Με λίγη έρευνα βέβαια μπορεί κανείς να αποφύγει τέτοιες παγίδες, αλλά οι περισσότεροι μπλόγκερς, έχουν σαλτάρει (του θανατά!) με το κυνήγι της επισκεψιμότητας και δεν έχουν χρόνο να διασταυρώσουν κάποια είδηση, παρά μόνο, ανεβάζουν ακατάπαυστα ό,τι πετάει και τσουλάει, για να πιάσουν τα "μεγάλα μπλογκς", σε επισκεψιμότητα, σε ένα ανόητο κυνήγι μαγισσών.
Το σημερινό, είναι πολύ χοντροκομμένο και κάνει "κρα". Και ένα παιδί 5 χρονών θα καταλάβαινε ότι είναι μούφα. Δεν είναι "επαγγελματίας" προβοκάτορας, αυτός που το έστησε, αφού η παράγραφος, που προστέθηκε στο υποτιθέμενο "μνημόνιο", είναι για πολλά γέλια, αφού λέει:
"Εαν διατρέχεται κίνδυνος να μην εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα λόγω μη συμμόρφωσης ατόμων σε αυτά, επιβάλλεται η σύλληψη και εξορία έως ότου ολοκληρωθεί η αποπληρωμή σε τόπο που επιλέγει η πλειοψηφία του κοινοβουλίου"
Κι όμως! Αυτό το χοντροκομμένα γελοιωδέστατο κείμενο, οδήγησε πολλούς μπλόγκερς, να ανακαλύψουν συνομωσίες, ξερονήσια και άλλα χαζά, γελοιοποιώντας ένα -πολύ μικρό ευτυχώς- μέρος της δημοσιογραφίας των πολιτών.
....
Για την ιστορία,
αυτό δεν είναι το μνημόνιο, είναι απλά ένα άρθρο σε οικονομικό περιοδικό το οποίο αναλύει συνοπτικά, τι είναι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που προβλέπεται στο μνημόνιο και μπορείτε να το διαβάσετε (το αυθεντικό εννοείται), στο φορολογικό portal, taxheaven (http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/6047)
Περαστικά μας...
...
hoax nr.47
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη