9 Ιουν 2013

Τα κουτσομπολιά του συνεδρίου #3 #4 #5 #6 και #7


Η Μπλε Σουπιά αμολάει το μελάνι των παραπολιτικών ειδήσεων στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας!


*Συνομιλία δευτερολέπτων είχε ο Κώστας Καραμανλής, με τον  Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο πρώην πρωθυπουργός, αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά, "άριστος γνώστης" στα τεκταινόμενα της Θεσσαλονίκης, αλλά και των φίλων του. Ο διάλογος είναι χαρακτηριστικός: " Παναγιώτη τι κάνεις??? Μαθαίνω, όλα καλά"!!! "Όλα καλά" απάντησε ο πρώην  περιφερειάρχης. 

*"Βέρο παιδί" του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, -ως γνωστόν- είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης. Απόδειξη, πως είχε την πλέον τιμητική θέση να καθίσει δίπλα του στον άνθρωπο που τον Υπουργοποίησε για πρώτη φορά κατά την διακυβέρνηση της ΝΔ 2004 - 2009. 

*Μία από τις πλέον αξιοπρεπείς παρουσίες στο Προσυνέδριο της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη, ήταν "αυτή" της κ. Ελίζας Βόζεμπεργκ. Ήταν, ιδιαίτερη τιμή, για την Πρωτεύουσα του Βορρά, να παρευρίσκονται "τέτοιες" προσωπικότητες στη Θεσσαλονίκη!!!!!! ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!

*Φημολογείται ή μήπως είναι διακαής πόθος, όλων των Θεσσαλονικέων που έχουν στελεχώσει την κυβέρνηση, πως το επόμενο βήμα τους, θα είναι μία θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μάλιστα .. πρώτοι στην λίστα ενδιαφέροντος φέρονται  οι πιο αδύναμοι πόλοι.... (Βλέπε ειδικούς γραμματείς) Συγνώμη παιδιά, αλλά, δεν χωράτε......

*Αλήθεια τι γίνεται "εκεί" στην Κ.Ο. της ΝΔ; Αληθεύει πως αναπτύσσεται τάση των εκλεγμένων του λαού, πως δε θα επιτρέψουν να περάσουν τα ινία του κόμματος, σε κανέναν εξωκοινοβουλευτικό και ειδικά σε κανέναν που δεν έχει μετείχε σε καμία εκλογική διαδικασία; Το σίγουρο είναι πάντως πως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 9ο Συνέδριο της ΝΔ.

Μπλε σουπιά
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη