17 Ιουλ 2014

Πού ζης ρε Farage;

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Ο βρεταννός ευρωσκεπτικιστικοβουλευτής Nigel Farage τάραξε για μία ακόμη φορά τα νερά της νιρβάνας της ΕΕ και των οργάνων της. Άκου τί είπε το άτομο!


«Θα ψηφίσουμε για Πρόεδρο της Κομισιόν ένα και μοναδικό υποψήφιο. Ξεπεράσαμε σε δημοκρατία και τη Σοβιετική Ένωση. Εγώ δεν είδα κύριε Γιούνκερ, να γράφει πουθενά το όνομά σας σε κανένα ψηφοδέλτιο των εκλογών ανά την Ευρώπη. Ὁ κόσμος δεν ήξερε πως ψήφισε τον Γιούνκερ για αρχηγό του».

Για ρώτα τον συνάδελφό σου κ. Ανδρουλάκη. Αυτός θα σου εξηγήσει πώς εκλέγονται οι πρόεδροι στις «δημοκρατικές παρατάξεις», νυν «μεταρρυθμιστικές παρατάξεις», της Ελλάδος. Ένας μεν ο υποψήφιος, αλλά με το όνομα γραμμένο σε ψηφοδέλτιο και η αγωνία στο κατακόρυφο την ώρα που γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων. Ξέρεις τί είναι να σου βγουν τα λευκά περισσότερα από τα μη λευκά; Και τούτο, διότι στις πραγματικές δημοκρατικές διαδικασίες με ένα δημοκρατικό υποψήφιο, οι δημοκρατικές παρατάξεις μοιράζουν στους δημοκράτες ψηφοφόρους και λευκά δημοκρατικά ψηφοδέλτια ρε άσχετε Farage. Ρώτα τον Γιωργάκη και τον Μπένι, αν τύχει να τους συναντήσεις.
Και μη σ’ ακούσω να σχολιάζεις τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας που ενημέρωσε υπευθύνως, ως ο μόνο αρμόδιος, τον δημοκρατικό ελληνικό λαό για την υγεία των τραυματιών στη συμπλοκή της Αστυνομίας με τον Μαζιώτη. Ούτε τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας που βγήκε ο ίδιος [του το επέτρεψε ο αρμόδιος υπουργός] να ανακοινώσει τη σύλληψη Μαζιώτη και να ενημερώσει υπευθύνως τον ασφαλή πλέον ελληνικό δημοκρατικό λαό ότι βάσει των δημοκρατικών νόμων της Ελληνικής Δημοκρατίας θα απαγγελθεί κατά του Μαζιώτη δημοκρατική κατηγορία για την ανάληψη της «πολιτικής ευθύνης» της έκρηξης του αυτοκινήτου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Μιλάμε για πολύ προχώ Δημοκρατία και κάτσε συ να ασχολείσαι με σοβιετίες και Γιούνκερ.

Σωτήριος Καλαμίτσης
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη