8 Οκτ 2014

Τι κάνει υπάλληλος της Περιφέρειας αντί να εργάζεται!

Εμείς αυτόν τώρα τον πληρώνουμε κύριος οίδε γιατί...

Της Κατερίνας Νικολάου

Εντάξει ο Τζίμερος έχει φάει κόκκινη από το θέμα με τις "χοντροκομμένες Καρυάτιδες της Αμφίπολης" αλλά αποκάλυψε κάτι μέσω Facebook που μου ανέβασε την πίεση. Μου την ανέβασε γιατί τόσα χρόνια που εργάζομαι , εργάζομαι περισσότερο από ότι η σύμβασή μου, τα λεφτά που παίρνω, η κοινωνική συνθήκη προστάζει και η ψυχολογική και σωματική μου υγεία αντέχει. Και ακούω κάτι τέτοια και...γίνομαι τρένο! 

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής λοιπόν επειδή σκοτώνεται στη δουλειά εκεί, τις ώρες που εμείς τον πληρώνουμε για να δουλεύει στην Περιφέρεια, κάνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, το γραφείο τύπου του ΠΑ.ΜΕ. Το γεγονός αναφέρει ο Θάνος Τζίμερος στο Facebook μαζί με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία:

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ!!!
Σας έχω ενημερώσει ότι μου στέλνουν e-mai από το ΠΑΜΕ για τις δράσεις τους. Αναρωτιόμουν πού βρήκαν τη διεύθυνσή μου. Όχι ότι είναι δύσκολο, τη δίνω σε όλους, αλλά, όσο νάναι, οι δρόμοι μας, ακόμα και οι επικοινωνιακοί, με το ΠΑΜΕ δεν διασταυρώνονται. Κάποιος δηλαδή έπρεπε να ασχοληθεί επί τούτω.
Η απορία μου λύθηκε χθες, καθώς έλαβα ένα e-mail από τον σύλλογο εργαζομένων της περιφέρειας. Θέμα: η μη αξιολόγηση. Δεν δίνουμε φακέλους, δεν, δεν, δεν, αρνούμαστε, αρνούμαστε, αρνούμαστε. Τα γνωστά, τώρα και με την άδεια της Δούρου. Διαπιστώνω ότι ο αποστολέας είναι ο ίδιος! Κοιτάω το e-mail του και είχε την κατάληξη της Περιφέρειας: @patt.gov.gr. Η ίδια κατάληξη υπήρχε και στις αποστολές των δελτίων του ΠΑΜΕ! Βλέπω τις ώρες αποστολής: 8:42, 8:39, 9:35, 11:49 το πρωί, εργάσιμες μέρες! Δηλαδή ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Περιφέρειας, που δεν θέλει την αξιολόγηση, πληρώνεται από τον φορολογούμενο για να προωθεί εν ώρα εργασίας, και από το e-mail της "δουλειάς" του, τις προκηρύξεις του ΠΑΜΕ, χωρίς να κρατάει ούτε καν τα προσχήματα.
Συγχαρητήρια για την ειλικρίνεια, σύντροφε, αλλά αν ήμουν περιφερειάρχης θα σε απέλυα αύριο. Όχι επειδή είσαι του ΠΑΜΕ. Το ίδιο θα έκανα κι αν προωθούσες δελτία της Δημιουργίας. Ο φορολογούμενος σε πληρώνει για να ασχολείσαι με τα θέματα της Περιφέρειας, όχι για κομματικό Γραφείο Τύπου. Θα κάνω αναφορά στη Δούρου για να δούμε τι θα απαντήσει. Θα ανοίξω, βέβαια, πόλεμο με όλη τη σφηκοφωλιά του ΚΚΕ στην Περιφέρεια. Αλλά είναι κάτι αναπόφευκτο, δυστυχώς. Πολλοί υπάλληλοι, διορισμένοι με τις γνωστές ποσοστώσεις των κομμάτων, λειτουργούν ως εγκάθετοι και τοποτηρητές του κομματικού μηχανισμού. Να δούμε πόσα είναι σάπια στο βασίλειο της Δουρομαρκίας.

Οι συνάδελφοί μου δημοσιογράφοι εκεί έξω, τρέχουν αξημέρωτα μέχρι αργά το βράδυ, πολλές φορές και σε περιοχές εκτός πόλης (ποιος νομίζετε ότι κάλυπτε όλη μέρα την Αμφίπολη,  ποιος παράτησε το Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι με τα δυο του παιδάκια να καλύψει την τραγωδία στην Εγνατία, ποιος ξεπάγιαζε στα μπλόκα των αγροτών στον Προμαχώνα) χωρίς να πληρώνονται εξτρά, πολλές φορές με πολύ λίγα χρήματα και ειδικά τα νέα παιδιά βάζοντας καμιά φορά κι από την τσέπη τους για να μην πω για την ανεργία που καραδοκεί αν πεις "δεν μπορώ να εργάζομαι με 300€ το μήνα 16 ώρες την ημέρα" (καλή ώρα). Και να ακούς και τα σχολιανά σου για τους πουλημένους δημοσιογράφους. Ψιτ κύριος, αν θες να βρίσεις κάποιον βρίσε τους εκδότες. Αλλά εκεί... ναααα σε πάει! 

Κι εσύ συνάδελφε στην περιφέρεια, αν θες να κρατάς και το γραφείο τύπου του ΠΑ.ΜΕ, τουλάχιστον κάν' το τις ώρες που δεν "εργάζεσαι" το 8ωράκι σου στο ζεστό το χειμώνα-δροσερό το καλοκαίρι γραφείο σου. Λίγος σεβασμός στα κοροϊδάκια που τρέχουν...


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη